Ik vertelde reeds over de voorbereiding, de start, de eerste dagen, het vervolg en nu dus deel vier.
Maar suikervrije dag 10 tem 14 waren af en toe zwaar.
Ja zelfs een keiharde voorstander van clean food kan al eens een hapje of drankje teveel nemen, maar al bij al viel het mee hoor.
We mochten lekker gaan eten bij Griet en Bastiaan, supergezonde hapjes, verse quiche en kersen als toetje, maar ja, een glaasje witte wijn...erbij mocht toch wel hé!
Op restaurant deze avond smaakte de tomaat-garnaal overheerlijk!
En de dagen er tussen genoot ik van veel lekkere smoothies
slaatjes met lekkere maatjes
kleurige groentenschotels
en ook van deze notenburgers.
- 200 gr gekookte kikkererwten
- 200 gr gemengde noten
- 1 koffielepel verse italiaanse kruiden
- 1 theelepel komijn
- kruidenzout
Noten en erwten hakken, mengen met de overige ingrediënten en erna bakken in de pan of in de oven.
Echt genieten!
Hallo,
BeantwoordenVerwijderenMooie foto's !! En wat een hoop lekker eten.
Je maakt me hongerig, .. hmmm .. !!