Geen probleem, probeer deze
Voor 30 stuks gebruikte ik
- 250 gr gemixte havermout (heb je liever meer structuur, doe dan de helft gemixt, de andere helft niet)
- 2 eieren
- 3 bananen
- 50 gr rietsuiker of stevia
- 2 eetlepels kokosolie
- 100 gr pure chocoladeparels (bakvast)
- 1 zakje bakpoeder
Smakelijk!
Wil ik ook eens proberen. Zou het ook lukken met kokosbloesemsuiker als zoetstof ? Ik was reeds geruime tijd een steviafan als suikervervanger maar heb nu deze kokosbloesemsuiker ontdekt. Het is een puur product dat niet industrieel bewerkt is. Ik zal er eens moeten mee experimenteren.
BeantwoordenVerwijderenLeuk! Moet ik eens gaan bakken :-)
BeantwoordenVerwijderenGr. Julie van hapjesprinces.be
Ik ben helemaal klaar met koekjes waar banaan in moet, ze blijven zo zacht en klef.... Is er iets wat ik er anders in kan doen?
BeantwoordenVerwijderengewoon wat meer havermout gebruiken en dat geeft beter resultaat
Verwijderenwat wordt bedoeld met gemixte havermouth?
BeantwoordenVerwijderenIk heb het opgevat als: met staafmixer kleiner gemixt.
VerwijderenIk vind alles wat je maakt heerlijk. Kun je misschien de maten van de taart- en cake-vormen aangeven? Dat scheelt een stuk in het lukken en mislukken van mijn baksels.
BeantwoordenVerwijderendit brouwsel zit niet in een vorm, gewoon een hoopje maken met twee lepels, succes en smakelijk!
Verwijderen