Probeer dan deze kleurige groentenomelet, bij mij viel ze alvast in de smaak. En je hebt een ruime portie groenten binnen in een lekkere, lichte, snelle lunch!
Voor 1 persoon
- 200 gr jonge spinazie
- 1 rode paprika
- 1 ei
- 15 gr gemalen kaas
- 2 eetlepels sojaroom
- kruidenzout en peper
Laat de jonge spinazieblaadjes 3 minuutjes stoven in een pan (zonder vetstof en zonder water). Laat ze eventjes uitlekken en knik ze met een schaar.
Stoof ondertussen de rode paprika in de pan, zonder vetstof. Klop het ei los met de room, de kaas en de kruiden.
Voeg de geknipte spinazie bij de gestoofde paprika (paar minuutjes onder deksel) en meng met het mengsel van ei, kaas en room.
Stoof voor 4 minuutjes en klaar is kees.
Smakelijk en geniet van deze vegetarische hap, glutenvrij en voedselzandloper!
Hmm ziet er super lekker uit zeg!
BeantwoordenVerwijderenx