genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

vrijdag 27 september 2013

Eenvoudige pastinaak crème brûlée, voedselzandlopergewijs feesten


Na de pastinaakfrietjes hebben we er helemaal zin in. We gebruiken de resterende pastinaken om een hapje te maken. Eénvoudig en licht, maar vooral super lekker!

We gebruiken
  • 500 gr pastinaak
  • 100 ml sojaroom
  • kruidenbouillon
  • zeste van 1 citroen
  • 1 koffielepel gemalen kaas
Kook de pastinaak in een beetje water met de kruidenbouillon. Laat uitlekken van zodra gaar.
Mix de pastinaak heel fijn en doe er de room bij, zodat je een mooi homogeen geheel krijgt.
Roer de zeste van de citroen erdoor.
Net voor het serveren strooi je er de kaas over.
Zet in de oven en laat kleuren onder de grill voor een paar minuutjes.

Smakelijk en probeer ook eens de andere receptjes met pastinaak!

1 opmerking: