Dus eenvoud in een bordje en we vliegen erin.
De voedselzandloper is voor mij genieten van de eenvoud in de keuken, puur en lekker.
We gebruiken producten van het seizoen, geen pakjes en zakjes, eenvoud troef, een klein handje uit de mouwen en we zijn vertrokken.
- 2 gele courgettes waarvan je met een juliennesnijder de schil raspt
- pistachenoten
- 250 gr champignons (in schijfjes)
- olijfolie om te besprenkelen, ik gebruikte 1
Als je het zo allemaal ziet, echt niet moeilijk hé, dus doen!
We laten de snippers van de courgette gedurende 2 minuten koken. Laat schrikken onder koud water. Bak de champignons aan en laat kleuren tot krokante schijfjes. Hak de noten grof.
En dan zo snel mogelijk monteren hé.
Schik de 'pasta' zijnde groentesnippers op een bord, doe de champignons erover, de nootjes en afwerken met de lekkerste olijfolie.
Wil je meer weten over de olijfolie? Stuur mij dan een berichtje met je gegevens.
Smakelijk.en geniet van de lekkerste creaties van moeder natuur.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten