Ja dan is het tijd om een gezond hapje op ons bord te leggen.
Ik kreeg gisteren van Fanny de laatste komkommer van haar eigen oogst. De gerechtjes met de pompoen hadden ook al gesmaakt. En we zijn er weer direct aan begonnen hoor.
Voor 6 burgers gebruikte ik
- 100 gr walnoten
- een halve komkommer fijn geraspt
- 1 ei
- veel verse kruiden
en schijfjes komkommer om de 'burger' voedselzandlopergewijs te serveren.
Mix de walnoten vrij grof, voeg de geraspte komkommer, het ei en veel verse kruiden toe.
Maak er platte schijven van en bak ze gedurende 20 minuten, draaien na 10 minuten.
Serveren tussen twee komkommerschijfjes en een tomatensausje.
Smakelijk!
Zin in andere vegetarische gerechten die voedselzandloper zijn?
Interessante combi. Even paar vraagjes. Heb je ze in olie of boter gebakken? Bleef de structuur bij serveren goed?
BeantwoordenVerwijderen