genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zaterdag 9 november 2013

Pastinaak-appelsoep met curry, voedselzandloperfeest voor het goeie doel


Laat de ui stoven in olijfolie en voeg de blokjes pastinaak en appel toe. Voeg de blokjes kruidenbouillon toe en 1 liter water. Laat pruttelen gedurende een kwartiertje, voeg de curry toe en erna zeer fijn mixen.

Voor het goeie doel soep maken is nog leuker dan zomaar kokkerellen, dus we vliegen erin.
 
Pastinaak met appel, een aparte combinatie maar een succesreceptje, dus ik deel het met jullie.
Voor 2 liter soep
  • 4 appels
  • 4 pastinaken
  • 1 koffielepel curry
  • 2 uien
  • 3 kruidenbouillonblokjes
  • peper
    Super en geniet ook van de andere soepjes!
En hierbij nog eens vermelden dat deze mooie tekening gemaakt is door Chris en neem dan ook eens een kijkje op haar blog http://dekeukenvanchris.weebly.com/

1 opmerking:

  1. Pastinaak heb ik nog nooit gegeten dus het moet er maar eens van komen en dat ga ik uit proberen met deze 'aparte' soep, dankjewel Carine!

    BeantwoordenVerwijderen