Het is echt wel heel eenvoudig maar het mag, zo na de feesten.
http://duizenden1dag.blogspot.nl/2012/01/avocado-met-garnalen.html was hetgene ik heb gemaakt.
Ik paste het recept wel een beetje aan.
De saus heb ik vervangen door lekkere mayonaise met olijfolie en ik deed er ook peterselie bij en lekkere peper van de molen.
Dus voor 2 personen gebruikte ik
- 1 avocado, supergezond dus al veel hiermee gemaakt op de blog
- 300 gr ongepelde garnalen, zovéél beter dan de gepelde versie die je in de supermarkt koopt (ik eet er liever géén dan de reeds gepelde bij aankoop...)
- 1 eetlepel peterselie
- een draai van de molen
- een koffielepel VZL mayonaise
en kijk dit werd het!
Smakelijk!
En kijk ook eens naar de andere recepten met avocado:
http://proevenopzondag.blogspot.be/2012/12/feestelijke-tomaat-garnaal.html
http://proevenopzondag.blogspot.be/2013/10/rauwe-zalm-met-avocado.html
http://proevenopzondag.blogspot.be/2013/01/zalmtartaar-met-avocado-en-zongedroogde.html
Wat een goed idee om de schil te laten zitten. Ziet er mooi uit!
BeantwoordenVerwijderen