En met wat? Met een super lekker opgevulde paddenstoel, joehoe!
Heb je bezoek en geen tijd om iets te prepareren? (denk je)
Toch wel hoor, ziehier, klaar in 20 minuten en zo voedselzandloper kan je weinig kopen dus doen :-)
Vlieg erin!
Voor 4 personen
- 4 portobello
- 125 gr geitenkaas (type chavroux)
- 20 zongedroogde tomaatjes
- 100 gr pijnboompitjes
- 200 gr rucola
Leg de champignons in een ovenschotel en leg er de fijn gesnipperde rucola in. Meng de kaas met de fijn gesneden tomaatjes en pijnboompitjes en nog en paar snippers rucola en verse kruiden.
Leg dit mengsel ( en eventueel met de sneetjes vlees) in de champignon en zet in de oven voor 25 minuten aan 180°c.
Het is gewoon de max, als voorgerecht, als hapje, of als bijgerecht, doen!
Kan ik in plaats van rucola ook spinazie ervoor gebruiken of andijvie?
BeantwoordenVerwijderenJa zeker, een krachtig groen is leuk als contrast met de vulling, aanpassen naar eigen smaak is mogelijk.
Verwijderenzal wel lekker zijn Carine!!
BeantwoordenVerwijderenZiet er heerlijk uit !!! Ga ik ook eens maken
BeantwoordenVerwijderenGroetjes Julie
www.hapjesprinces.be
Op Oudejaarsavond je recept van de opgevulde portobello nagemaakt met een grote champignon. Viel erg in de smaak. Dank je wel voor dit lekkere recept.
BeantwoordenVerwijderenOp Oudejaarsavond dit lekkere recept gemaakt met een grote champignons. Het was een succes. Heel lekker! Dank je wel hiervoor.
BeantwoordenVerwijderenAl een 4 tal keer gemaakt maar je nog niet laten weten dat het super lekker is (foei Patricia!!!). Ook onze gasten op nieuwjaar vonden het kei lekker. Dankjewel Carine
BeantwoordenVerwijderenDeze reactie is verwijderd door de auteur.
BeantwoordenVerwijderen