genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zondag 15 december 2013

Tomaten-paprikataartje, voedselzandloper genieten tijdens de eindejaarsperiode

Er komen moeilijke tijden aan voor de mensen die bewust bezig zijn met gezonde voeding. We worden ondergedompeld en zoveel 'anders' eten en daar ben ik soms een beetje bang van. Maar die schrik duurt maar heel even, neem het heft in eigen handen en maak de lekkerste gerechtjes zelf!
Joepie, vers, eenvoudig en super voedselzandloper, kan dit nog beter?
Dit gerechtje kan je eigenlijk al eten bij het ontbijt, ideaal als lunch of als bijgerecht, keuze te over dus.

Voor 6 porties gebruikte ik mega veel groenten, beetje kaas, eitjes en veel liefde :-)
  • 4 rode paprika's
  • 200 gr zongedroogde tomaten (zonder de olie)
  • peper en zout, basilicum, pili-pili
  • 200 gr mascarpone
  • 2 eieren

Hak de tomaten en de paprika's grof. Voeg de rest van de ingrediënten bij, goed kruiden en in de silicone vorm doen. Bakken gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C
 
Serveren met rucola als je het opdient als lunch, met een rode bieten shake als je het bij je ontbijt verorbert en als deel van een buffet, njammie!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten