genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

woensdag 19 juni 2013

Opgevulde tomaten, barbecue suggestie?

Drukke tijden, de jeugd zit volop in de examens, beetje warm om te kokkerellen, maar we doen het toch...
Eénmaal gebeten door het kookvirus, ja sorry, gaat niet meer over.

Een opgevuld tomaatje, ja, eens een gerechtje met vlees...

Voor 4 personen nemen we
  • 8 tomaten
  • 100 gr mascarpone 
  • 200 gr gehakt
  • veel verse kruiden
  • een paprika
Meng het gehakt met de mascarpone en meng zeer goed, voeg de verse kruiden toe, en blijven mengen tot je een homogeen mengsel bekomt.
Zet je oven of je barbecue aan. Lepel de tomaten zo volledig mogelijk uit en schep het gehaktmengsel in de tomaten. De stukjes tomaat lepel je tussen de opgevulde, samen met de stukjes paprika. Leg een hoedje op elke tomaat en zet de schotel voor een 40 minuten in de oven op 180°C of onder deksel op de barbecue.
Liever vegetarisch?

Joepie, het is gelukt, smullen nu maar.


1 opmerking: