genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

woensdag 10 juli 2013

Mosseltjes met een crumble van peterselie, moeten we nu nog langer wachten op mossels?

Ja, nu toch al een post met mossels. Ik maakte het al een hele tijd geleden maar wou het posten van zodra het seizoen weer begon, maar...ik kan niet blijven wachten.
Het weer was niet super vandaag, we gooien de mossels op de blog.
Voor 4 personen als voorgerechtje:
  • 1 kg mossels (het moeten niet van de grootste zijn)
  • veel verse kruiden
  • gemixte havermout (ongeveer 100 gr)
  • 1 ei, losgeklopt met goeie olijfolie
Kook de mossels gaar, haal ze uit de schelp en laat rusten. Hak ondertussen alle verse kruiden fijn, klop het ei los en  meng de verse kruiden erdoor.
Haal de mossels eerst door het ei, erna doorde gemixte havermout.


Bakken in kokosolie gedurende een paar minuten en één keer omdraaien. Een ware delicatesse, njammie. Sorry, kon niet wachten tot de start van het mosselseizoen :-)
Serveer met een lekker slaatje en de voedselzandloper is blij!
Andere receptjes met mossels, kijk op de blog en geniet (als er al mossels verkrijgbaar zijn hé!)

1 opmerking: