Zalm, een vette vis, dus een plus, avocado, superproduct, zeekraal, groenten vanuit de zee, lekkere olijfolie, veel kruiden,...
Voor 4 voorgerechtjes nemen we
- 300 gr zalmhaasje
- 100 gr zeekraal
- 2 eetlepels dille
- peper
- goeie olijfolie
- sap van 1 limoen
- scheutje notenolie
- 2 avocado's
Snij de zalm in reepjes of blokjes en zet weg in de frigo. Werk wel met superverse producten want dit is een gerechtje dat rauw wordt gegeten, dus wees precies. Snij de zeekraal en de dille zeer fijn.
Tijd om alles te mengen, de zalm, de dille en de zeekraal, sap van een limoen, goed kruiden met peper (geen zout, want zeekraal is zout), notenolie en olijfolie.
Dien op samen met een halve avocado of neem een kleine portie en maak er een hapje van!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten