Deze creatie is snel klaar, daarbij ook nog glutenvrij en voedselzandloper dus smullen naar hartelust, samen met goeie vrienden, doen!
Nodig voor een taartvorm van 24 cm
- 600 gr rood fruit (mengeling, ik gebruikte diepvries voor deze taart)
- 250 ml sojaroom
- 2 eieren
- 50 gr kokospoeder
- 100 gr tagatesse (of 200 gr suiker)
Meng de room met de eieren en klop mooi los, voeg de kokos en de tagatesse toe.
Bakken gedurende 45 minuten op 180°C. Is het fruit nog diepgevroren? Bak de taart dan 5 à 10 minuutjes langer! Andere receptjes met tagatesse? Andere receptjes die glutenvrij zijn?
Smakelijk!
Bedoel je met kokospoeder kokosmeel of kokosrasp? Want ik las dat kokosmeel best droog gebak kan opleveren en heb in het verleden al eens hele over chocoladecakes naar de vaantje geholpen hiermee ;-)
BeantwoordenVerwijderenAlvast bedankt!
Tagatesse mag maar gebakken worden op 160° en moet dus langer in de oven.. Ik ben aan het proberen en het moet dan minstens 50 min gebakken worden
BeantwoordenVerwijderenZiet er erg lekker uit maar....wat gebeurt er met het rood fruit? Moet dat bij de eieren en room gevoegd worden?
BeantwoordenVerwijderen