genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

donderdag 13 december 2012

Kwarteleitjes

Je hebt onverwacht bezoek, een hapje serveren is tof, een kwarteleitje smaakt altijd!

 

We gaan dus voor een lekker hapje, een beetje voorraad en hopelijk op dat moment kwarteleitjes (blijven toch een maand vers, ook lekker bij een slaatje of een voorgerecht) en dan kan je eenvoud serveren.
Alle redenen zijn ook ok hoor om dit gerechtje te bereiden. Maar eigenlijk nu speciaal voor de verjaardagen, een eenvoudig maar feestelijk gerechtje, proficiat aan schoonzus Nicole en aan collega Hilde.
Of als je een beetje moet opgepept worden, een trein die weer te laat is, een onweer waardoor je een beetje down thuiskomt, ...

Doe een beetje olijfolie in de pan en laat het goed warm worden, breek de kwarteleitjes (taai vliesje dus best met schaar of mesje) en bak gedurende 2 minuten, kruiden met peper en zout en beetje bieslook!


Altijd geslaagd!

Voedselzandloper, maar dan niet opdienen op toast zoals met de foto maar op een bordje of op een sneetje tomaat.

1 opmerking: