genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 5 februari 2013

Ontbijt volgens de voedselzandloper, weeksuggesties

Geen brood eten, geen granen eten, alleen havermout is toegestaan wat betreft de granen...
De eerste vraag? Wat moet ik dan eten als ontbijt?



Geen excuses, hieronder voorbeelden voor een week vol met variatie.
Eens een weekje lang, elke dag een ander ontbijt, en dit volgens de voedselzandlopermethode.

We beginnen eraan :
1. een ochtend waar je een beetje meer tijd hebt, ziezo een notenburger kan smaken






2. een ochtend waar je kan genieten van je zelfgemaakte amandelbrood, drink er een glas versgeperst sap bij













3. een ochtend waar je havermoutpap eet, gecombineerd met fruit en vers sap, de max












4. een ochtend waar je geniet van brood zonder bloem, voedselzandloperbrood
5. een ochtend waar je heerlijke hartige pannenkoekjes bakt, broccolipannenkoekjes
6. een ochtend waar je snel alles bij elkaar gooit maar toch o zo geniet van smoothie









7. en een ochtend waar je zeeën van tijd hebt en geniet van de krant samen met chocoladegebak
ps vervang de rietsuiker in dit recept door 12.5 gr stevia als je dit wilt.

En ook als je thuis nog niet kunt ontbijten, neem alles mee en eet onderweg, op de trein, op het werk,...

Laat eens weten hoe het jullie lukt en misschien heb je nog zoveel andere suggesties. Ik zou zeggen, reageer maar en we gooien ze op de blog, smakelijk!









1 opmerking:

  1. Ik maak heerlijke pannenkoeken met banaan en kaneel on de ochtend. Echt een verwennerij!!
    30 gram rolled oats
    50 ml (amandel) melk
    1 heel ei, 2 ei wit
    Kaneel naar smaak

    Mix alles goed bij elkaar en bak in een hete pan met kokos olie
    Serveren met een halve banaan, bosbessen en kaneel

    Goed voor 2 medium ontbijt pannenkoeken!

    BeantwoordenVerwijderen