We gebruiken voor deze creatie voor 4 personen
- 200 gr erwtjes
- 200 gr prinsesseboontjes
- 200 gr flageolets
- bonenkruid
- peper en kruidenzout
- sjalotje
Haal de erwtjes uit de peulen en was ze. Haal het steeltje van de prinsessenboontjes en laat ze 5 minuutjes koken.
Ziezo, het voorbereidend werk zit erop, we kunnen bijna genieten (als kokkerellen ook al niet genieten is hé ;-) ).
Laat het sjalotje stoven in olijfolie, voeg de verse erwtjes toe en laat stoven gedurende 5 minuutjes.Voeg de boontjes en de flageolets toe en laat meestoven gedurende nog eens 5 minuutjes, kruiden met peper en zout en voeg vers bonenkruid toe. Heb je geen vers? Gebruik er dan uit een potje, maar het verse is zovéél beter!
Smakelijk.
En kijk ook eens naar de andere receptjes met prinsessenboontjes, erwtjes of bruine bonen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten