Als je dit leest, kijk dan eventjes niet naar buiten, de regen voel je niet,...want gisteren gaf de zon mij energie, vandaag is het weer precies niet echt oppeppend maar toch...
Een stralend zonnetje kondigt de lente aan, tijd om een bordje te maken met een fris groen blaadje. Geen vlees en geen vis, een mooi feestelijk korstje aan tofu maakt deze maaltijd alweer tot een feest.
We gebruiken chili chips om te paneren, puur maïs, geen granen dus, de voedselzandloper gaat akkoord.
Klop een eitje los met een lepel olijfolie, mix de chips tot 'paneermeel' en wentel de blokjes tofu eerst door het ei, en daarna door de chili chips.
Bakken in een pan met olijfolie, goed kruiden en serveren met lekkere groenten en een eenvoudig mosterdsausje.
Heb je toch liever een stukje vlees op je bord, probeer dan eens dit recept met kip
Of met een visje kan dit ook.
Veel succes alleszins en wil je een variant, meng dan fijngesneden peterselie en een paar teentjes geperste look door het paneersel, njammie!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten