genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zondag 24 maart 2013

Tapenade met erwtjes, lekker voedselzandloper

Na het eetbare cadeautje van gisteren, gaan we door met cadeautjes maken.

Een dipsausje met boontjes, ricotta en geitenkaas.
We nemen 300 gr verse erwtjes (of diepvries en laten ontdooien), 125 gr ricotta, 125g verse geitenkaas, veel kruiden en klaar is kees.

We mixen de erwtjes, mengen de kaas erdoor en bijkruiden met peper en zout, bieslook, koriander of peterselie.

Ja het is een gerechtje voor als het een beetje beter weer is precies... Het is nu lente, er ligt sneeuw...
Toch zal deze tapenade zeker en vast smaken met rauwe groenten, of met een maischipje!

En ben je op zoek naar nog meer eetbare cadeautjes?

tapenade met zongedroogde tomaatjes

 

feestwafeltjes 


chocoladekoekjes

en nog meer koekjes




 pompoenchutney


2 opmerkingen:

  1. Zeg Carineke,
    Tapenade met boontjes en er zitten erwtjes in? Is dat om ons helemaal te misleiden?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Terechte opmerking hé meisje, zal nog een beetje aan het slapen geweest zijn, maar kijk bij deze is het geworden, erwtjes!

    BeantwoordenVerwijderen