Aan de mensen die de voedselzandloper de max vinden? Diegene die de havermoutontbijtjes tot dagelijkse gewoonte hebben aangemeten, het havermoutbrood al onder de knie hebben ?
En hoe kunnen we deze hoogdag dag beter beginnen dan met een lekker gezond havermoutontbijt, maar dan een feestelijke editie.
Geen toegevoegde suikers, we kunnen ten volle genieten!
We gebruiken havermout, hazelnootmelk en twee eitjes.
Concrete hoeveelheden?
- 250 gr havermout fijn mixen
- 500 ml hazelnootmelk
- 2 eieren
Bak deze lekkere pannenkoek in een scheutje olijfolie, draaien en nog een beetje bakken.
Leg in je bord en versier met fruit, chiazaad, zonnebloempitjes, lijnzsaad,...
Deze mooie paasdag kan beginnen, met zoveel energie vliegen we erin.
Je kan ze eenvoudig bewaren in de frigo gedurende een paar dagen, dus ga gerust voor een feestgevoel op maandag en dinsdag, zonder extra werk.
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten