genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zondag 7 april 2013

Fondantchocoladepasta, voedselzandloper op zondag

Zoals gisteren beloofd, vandaag één van de eetbare cadeautjes op de blog. Heb je zin in een gezond beleg om op je voedselzandloperbrood, amandelbrood, ... te smeren?
We gebruiken
  • chocolade van 80,1 % 200gr
  • 200 ml sojaroom
  • 60 gr sojamargarine
  • 50 gr rietsuiker (of 5 gr stevia)
  • hazelnoten (150gr)

We hakken de hazelnoten fijn en zetten aan de kant. Laat de chocolade zeer langzaam smelten met de sojaroom en de sojamargarine. Voeg op het eind de suiker toe en roeren tot een mooi homogeen mengsel. De hazelnootjes er nog bij en we zijn klaar.



Doe je brouwsel in een leuke pot en kleef er een etiket op en een mooi, origineel geschenkje is geboren.

En natuurlijk moet je, alvorens cadeau te doen, serieus voorproeven!
Smakelijk en geniet van je gezond ontbijt.

1 opmerking: