Zo leuk dat het niet meer zo koud is, zo triestig dat het regent,...
Dus een beetje zon in het bord is altijd meegenomen.
De prei gaan we te lijf en we maken er pakjes van.
De bladeren van de prei zo groot mogelijk laten en eventjes blancheren, erna laten uitlekken.
Leg de blaadjes open in een ovenschotel, leg er tuinkers in. Stoof de champignons aan in olijfolie en kruiden, nog een beetje parmezaanse kaas erbij en nu vullen.
Leg het champignonmengsel op de blaadjes en maak er een pakje van met een bieslooktouwtje.
Serveren met de rest van de champignons. Je kan het geheel warm houden in de oven, heerlijk met een beetje soja-mosterdroom. Smakelijk, ravioli zonder bloem, joepie, voedselzandloper!
Njamie :-)
BeantwoordenVerwijderenziet er heerlijk uit!! Eens uitproberen!!
BeantwoordenVerwijderenheb het uitgeprobeerd en is super lekker!! Vooral de parmezaanse kaas geeft een fijne touch aan de champignons!!
BeantwoordenVerwijderen