- 2 eieren
- 100 ml sojaroom
- 80 gr kokosmeel
- 80 gr bakvaste chocoladeparels (zwarte chocolade)
- 12.5 gr stevia (kijk naar de verhouding op de verpakking, je hebt 125 gr suiker nodig)
- 200 gr gemengde noten (gemalen)
Kokosmeel is glutenvrij, geen bloem, dus voedselzandloper, geen suikers...
Zet de oven aan op 180°C en doe dan een kleine liefdesverklaring...
Mix de noten, en voeg alle andere ingrediënten toe. Neem een bakvorm van 26 cm, spoel, en vul met het mengsel.
Bak gedurende 50 minuutjes.
Gezond taart eten, ja het kan!
Bedankt hé Carine, recepten met weinig vetten en zonder gluten en lactose zijn zeker welkom bij mij.
BeantwoordenVerwijderenwaar vind ik kokosvezels vinden,eigenlijk,deze lijk leuk de noten taart
BeantwoordenVerwijderenKan ik kokosmeel zelf maken door kokosrasp in de blender fijn te malen?
BeantwoordenVerwijderenJa hoor, ik doe het ook altijd zo.
Verwijderenhallo, weet u misschien of je sojamelk mag verwarmen? mijn dochter heeft een allergie voor melk en nu gebruik ik altijd een lactosevrije melk maar zou liever sojamelk gebruiken. kan dat?
BeantwoordenVerwijderenja hoor, die mag je zeker opwarmen.
Verwijderen