genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 27 november 2012

Bloemkool, een beetje anders!

Bloemkool met kokosmelk en kurkuma

kokosmelk, bloemkool, gember, look, curry of kurkuma, pili pili of pepertje, koriander
 Heugelijk nieuws omtrent de blog. Heb reeds 2500 bezoekers gehad, ben uiterst tevreden en dit kon alleen maar dankzij al de enthousiaste lezers en mensen die reclame maken voor mijn blog. Dikke merci en hopelijk kunnen we  blijven boeien!

 

We gaan beginnen met de bloemkolen te verwerken, dus we vliegen erin.

Snij een bloemkool in roosjes en zet aan de kant. Doe olijfolie in de pan en bak de look met de geraspte gember. Voeg de kokosmelk toe, de kurkuma en de pili pili. Laat pruttelen tot je de helft van je volume hebt. Leg de bloemkool in de warme vloeistof en breng tot aan het kookpunt. Laat 5 minuutjes rusten in de mengeling en dien op met koriander.
Net een beetje anders, eenvoudig en lekker.

1 opmerking:

  1. Vansuypeene Nancy27 november 2012 om 08:51

    Goe bezig Carine!:-)Ziet er allemaal heeeeeeeeeeeeeel lekker uit...Proficiat!

    BeantwoordenVerwijderen