Curry van pastinaak, pompoen, spinazie, tomaatjes :
Ingrediënten :
- stuk pompoen
- pastinaak
- verse jonge spinazie
- trostomaatjes
- olijfolie
- basilicum
- look
- peper en zout
- maïzena
- 200 ml sojaroom light
- 2 koffielepels rode curry-pasta
Als je dit in huis hebt, of ongeveer dit dan werk je als volgt :
- snij de pompoen en pastinaak in blokjes, leg ze in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie, met basilicum en leg er een paar platgedrukte teentjes look bij.
- haal uit oven, verwijder de look, leg er de gewassen spinazie op en snij een aantal trostomaatjes doormidden.
- maak een sausje van de room, evenveel water, de currypasta en laten inkoken, binden met beetje maïzena
- giet over je groenten en en bak nog 20 min verder.
We hebben variant op dit gerecht gemaakt en het was héérlijk!
BeantwoordenVerwijderenHeb ondertussen ook wat reclame gemaakt met je blog, ik hoop dat de mensen de weg hier naartoe gauw zullen vinden! Groetjes!
Supertof dat het in de smaak valt en blij dat je de blog aanbeveelt bij vrienden en kennissen. Thanks en hopelijk blijft de blog boeien.
BeantwoordenVerwijderenNet gemaakt. Echt heel lekkere smakencombinatie!
BeantwoordenVerwijderenVeel succes nog met je blog en met de veganchallenge. Benieuwd welke lekkere veganistische recepten hier nog gaan verschijnen :-)
Katty
echt lekker !
BeantwoordenVerwijderen