genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 27 september 2016

Halve marathon komt nu wel heel dichtbij, nog 4 dagen te gaan, chocolatecake, vegan!


Tofu

Rauwe zalm
Als je begint te plannen, dan lijkt het eindeloos veraf.
Maar plots..inderdaad vrijdag is het de dag.
Ik ben goed voorbereid dus we gaan ervoor.
Nu nog enkel de beste voeding en jullie steun!
Water ;-)

Vegan cake

Chocoladetaart
Het recept van de taart geef ik nog mee.
Voor de bodem (zie bovenste foto van de taart)
  • 250 gr medjoul dadels
  • 250 gr pecannoten

Mixen en op bakpapier in een taartvorm

Vulling
  • 80 gr gesmolten kokosolie
  • 250 gr kokosmelk
  • 250 gr gemixte hazelnoten
  • 80 gr pure chocoladepoeder (ik mixte hier cacaobonen, vandaar de iets lichtere kleur)
  • 1 eetlepel vanillepuddingpoeder
  • 120 ml honing
De vulling op de bodem doen en een aantal uren laten rusten in de frigo.
Een echte delicatesse en een ideaal tussendoortje!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen