genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zaterdag 4 februari 2017

Eetdagboek dag 1, nog 64 dagen te gaan naar Rotterdam, runnersfood!

Ik ga voor een weekje een eetdagboek bijhouden, lekker gemakkelijk en véél sociale controle dus.
Mijn laatste glas alcohol is ondertussen al 10 dagen geleden. Ik voel me fit maar misschien toch niet fitter dan anders? Baat het niet, het schaadt niet, zeker niet. Een apero kan niet zonder een tweede en zo is het al snel teveel, dus Tournée Minérale kondigde zich aan. Erna ga ik voor 'ik pas' tot de 9de april.
Ziezo deze kat is dus al gegeseld, een slechte gewoonte afleren is dus helemaal niet zo moeilijk.
Vandaag een 10 km loop op het programma.
Ik haspel die af op mijn ééntje, vergezeld van Stubru, die me laten dromen met Anouk, Sting en dEUS.


Voor ik vertrok
  • dronk ik een glas warm water, een tas straffe groene thee en een tas koffie
  • at ik deze lekkernij, een halve avocado met een banaan en 100 ml vanille-sojamelk.
Bij het arriveren véél water en de rest van het brikje vanille sojamelk.
Na de douche zijn we klaar voor de dag. Lopen is de beste therapie, je wordt spontaan happy!
Apero met spuitwater, cranberrysap en granaatappelpitjes.
Lunch met zeebaars, pastinaakmousse en champignons!





Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen