genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zondag 7 september 2014

Avocado als voorgerecht, als hapje of als lunch, voedselzandlopergewijs genieten!

Hadden gisterenavond bezoek en dit klein wonder stond in een mum van tijd op de tafel.
Kies je voor gezond, licht maar vooral voor lekker ?

Wist je dat elke dag een avocado eten goed?

Voor 4 personen gebruikte ik
  • 2 avocado's
  • dille
  • 1 tomaat
  • 10 groene olijven
  • peper
  • 200 gr gerookte forelfilets
  • olijfolie

Snij de avocado's in 2 en haal de pit eruit.

Snij alle overige ingrediënten fijn en meng door elkaar en voeg een beetje olijfolie eraan toe.

Eventueel besprenkelen met citroensap.

Nog suggesties nodig met avocado?

Laat mij eens weten hoe het gaat met de voedselzandloper in jouw leven, want binnenkort vertel ik het mijne...in een maandblad...spannend!



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen