genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

maandag 3 februari 2014

Liebster award gekregen en doorgeven

liebsteraward 

Met dank aan Julie om mij deze mooie beloning te geven, lees maar eens na op de blog van de hapjesprinces http://www.hapjesprinces.be/liebster-award/

Ik kreeg deze mooie appreciatie al eens en maakte er dan deze post van http://proevenopzondag.blogspot.be/search/label/liebster%20award en nu gaan we er een tweede keer ons werk van maken. Dikke merci www.hapjesprinces.be.

Hieronder mijn antwoorden op de vragen van Julie.

Wat vind je een afknapper op restaurant?
Ik ben de laatste tijd, zeker sinds ik bezig ben met de blog en met de voedselzandloper, zeer kritisch. Maar waar ik serieus op afknap is een onaantrekkelijk, overvol bord, vol met saus. Als ik ergens ga eten, vraag ik altijd om de dressing of saus apart te serveren. Ik wil zien wat ik eet en niet moeten gissen wat er zich onder een berg saus verschanst.

Wat is je leukste foodervaring?
Eigenlijk vind ik het gewoon super als mijn gasten de gepresenteerde gerechten kunnen waarderen. Ik kook zoveel mogelijk zonder suiker, zonder pakjes en zakjes, zonder slechte vetten en dan ook nog voedselzandloper. Af en toe vrees ik dan dat de genodigden misschien dingen gaan missen. Maar niets is minder waar, dus ik blij met de grenzeloze appreciatie voor mijn gezonde way of life!

Waarom ben je met een foodblog begonnen?
Ik ben er eigenlijk mee begonnen tussen de soep en de patatten. Ik had bezoek en werd erop gewezen dat bloggen misschien wel iets voor mij zou zijn, gezien mijn passie voor healthy food. Ik voegde de daad bij het woord en Proeven op Zondag was gelanceerd. Heb er nog geen seconde spijt van en doe dus enthousiast verder.

Wat vind je zo leuk aan koken?
Ik ben al mijn ganse leven bezig met kokkerellen. Mensen lekkere dingen aanbieden, is een groot deel van mijn tijdsbesteding. Mijn sociaal leven is zeer rijk en ik wil mijn vrienden, familie altijd verwennen. En liefst dan met gezonde schotels waar je van harte kan van smullen zonder overdaad te moeten aanbieden.

Wat zijn jouw dromen voor de toekomst?
Vroeger droomde ik van een eigen restaurant maar die droom heb ik al lang opzij gezet. Ik wil kunnen blijven mensen inspireren om gezond bezig te zijn. Elkeen die waardeert wat ik op tafel tover, stimuleert mij om verder te doen. En dit zijn in de eerste plaats mijn man en drie tieners!

Welke gerecht is jouw handtekening?
Mijn grootste troef vind ikzelf, is dat ik zeer puur kook. Ik gebruik geen harde vetten, geen toegevoegde suikers, zo weinig mogelijk preparaten,... gewoon pure kost waar je vrolijk van wordt.

En nu ga ik nog doorgeven ook hé?!
** Aan http://zoetenroze.nl/ van Emmelien Smit voor haar toffe bakcreaties
** Aan Marleen van etenuitdevolkstuin.nl omdat ze met eigen producten kookt
** Aan de 26 jarige baknerd van http://kleinstukjedan.nl/ omdat ik ook graag zou kunnen bakken op die manier
** Aan Maaike van foxy-food.blogspot.be omdat ze zo dichtbij woont en  o.a. ook gepassioneerd is door de Thermomix

Mijn vragen?
1. Waarom moeten we jouw blog zeker volgen? Wat maakt hem beter dan de blogs van de anderen?
2. Welk ingrediënt is één van jouw favorieten? Wat moet er bijna bij elk gerecht gebruikt worden?
3. Waar ben je absoluut géén fan van?
4. Voor wie zou je héél graag eens koken? Je ultieme droom?
5. Welke passie is, naast koken, voor jou nog super belangrijk in je leven?

Ziezo, gooi het in de groep en veel succes met de nominatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten