genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 30 augustus 2016

Maandag 29 augustus verliep vlekkeloos, zit op schema, healthyfood on the run!


Veel bewegen en goed voorbereid zijn, wil zeggen dat je extra vroeg moet opstaan.
Maar dat heb ik met veel plezier ervoor over.
Met voeding bezig zijn, is een plan hebben en vooral een doel!
Mijn doel is er binnen 32 dagen :-)
Beweging vandaag
  • om 6h - 20 min intensief in de 'home fitness' : planking, stoeltje zitten, buikspier oefeningen,...
  • om 7h30 - 30 min zeer hard fietsen naar het werk (meer dan 28 km/h gedurende 17 km)
  • om 17h30- 40 min op het gemak fietsen van het werk (tussen de 20 en de 25 km/h gedurende 17 km)
  • om 22h - 25 min buikspieroefeningen, touwtje springen, planking,...
En de food ging super.
  • Tussen 6h en 7h30 - 2 glazen warm water met appelazijn, groene thee, tas koffie en een Skinny Proteinshake van Body and Fit
  • Tussendoor dronk ik verse gemberthee, kruidenthee, véél water
  • 12h30 - overschotjes van de spicy chickencauliflower van gisteren met tomaat en sla
  • Tussendoor water en 1 tas koffie
  • 16h - drie stukjes van de zaadcrackers van zondag
  • 17h - 500 ml verse pompoensoep 
  • Water
  • 20 h -zoete aardappelfrietjes uit de oven met opgevulde paprika's met geitenkaas
Receptje voor 1 persoon
  • 1 rode paprika
  • 50 gr geitenkaas (deze was met honing)
  • courgette
  • wortel
  • tomaat
  • Franse kruiden

Leg de uitgeholde paprika in een schotel.
Vul de paprika met blokjes courgette, wortel en een sneetje tomaat en werk af met Franse kruiden en een plak geitenkaas.
Zet in de oven voor een half uur op 180°c.
Snij een zoete aardappel in frietjes, meng met 1 eetlepel olijfolie en tijm. Leg op een bakplaat met bakpapier en bak gedurende een half uur.

Smakelijk!!
Op naar een goeie nacht en een overheerlijke dag 4!




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen