genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zondag 15 juni 2014

Bikiniproof vervolg, voedselzandloper en clean eten

Het volgend verslagje liet dus eventjes op zich wachten.
Ik vertelde reeds over de voorbereiding, de start, de eerste dagen, het vervolg en nu dus deel vier.
Maar suikervrije dag 10 tem 14 waren af en toe zwaar.
Ja zelfs een keiharde voorstander van clean food kan al eens een hapje of drankje teveel nemen, maar al bij al viel het mee hoor.
We mochten lekker gaan eten bij Griet en Bastiaan, supergezonde hapjes, verse quiche en kersen als toetje, maar ja, een glaasje witte wijn...erbij mocht toch wel hé!

Op restaurant deze avond smaakte de tomaat-garnaal overheerlijk!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjtcDtm4BtwMXzq5wx40-V8ochdhyphenhyphenOAkA2qptlisWTCn-VGZdXzQFRYV7l-EYQyg_DaSBTVfcVHEJ30h8xEiWdXIcjpwTXXdPcE1ZohWA7UlO8uRZuhg2W4ef_UmOZDGTO6YKQ0H2_TS7Yz/s320/SAM_5734.JPG

En de dagen er tussen genoot ik van veel lekkere smoothies
slaatjes met lekkere maatjes
 kleurige groentenschotels
en ook van deze notenburgers.

Voor 4 personen gebruikte ik
  • 200 gr gekookte kikkererwten
  • 200 gr gemengde noten
  • 1 koffielepel verse italiaanse kruiden
  • 1 theelepel komijn
  • kruidenzout

Noten en erwten hakken, mengen met de overige ingrediënten en erna bakken in de pan of in de oven.
Echt genieten!




1 opmerking:

  1. Hallo,
    Mooie foto's !! En wat een hoop lekker eten.
    Je maakt me hongerig, .. hmmm .. !!

    BeantwoordenVerwijderen