genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

maandag 18 november 2013

Kleurig sausje, vegan-voedselzandloper, warmte in overvloed

De Veganchallenge is al een paar dagen verder en door mijn ziek-zijn nog niet veel gelanceerd, maar kijk hier zijn we met een eenvoudig sausje, dat zal smaken!
Je denkt dat je niets meer in huis hebt om iets lekkers in elkaar te flansen? Niets is minder waar...
We vinden altijd nog wel iets, dit bewijst het sausje.
Zin in een voedselzandlopersausje voor courgettenpasta?
Ik gebruikte
  • - 1 courgette
  • - 1 blik tomatenblokjes
  • - 2 rode paprika's
  • - 2 pastinaken
  • - veel verse kruiden
  • - 1 kruidenbouillonblokje
  • - 1 ui
  • - 2 teentjes knoflook
Stoof de ui en de knoflook aan in olijfolie en laat erna alles zachtjes sudderen. Binnen het half uur kan je genieten van deze delicatesse. Serveer het met  gele courgettepasta,

met groene courgettenpasta
 

met courgettenschijfjes


met pompoen of knolselderfrietjes






met schijfjes gestoomde knolselder

 


of met een beetje geraspte kaas :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen