genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

woensdag 6 november 2013

Vegan en voedselzandloper samen, het is gewoon lekker, veganchallenge werkt!

Een dikke merci voor zoveel enthousiasme op Proeven op Zondag... en wat een succes want bijna 250.000 pageviews, niet te doen hé :-)
Maar nu gaan we koken, een snelle hap in het kader van de veganchallenge!
Een eenvoudig wokje na een lastige dag. Werken, moeder zijn, vrije tijd en dit allemaal in een dagje...
Als de trein niet rijdt als hij wordt verwacht te rijden,...dan ben je lastig?!
Maar kijk een lekkere wok en we vonden het weer leuk :^)

Ik gebruikte voor 4 personen
  • 150 gr cashewnoten
  • 2 rode uien
  • 2 prei
  • 1 wortel
  • 500 gr sojascheuten
  • 2 rode paprika's
  • 1/2 Chinese kool
  • 125 gr witte kool, fijn gesneden
  • basilicum
  • 1/2 steel witte selder
  • 5 zwarte olijven (fijn gesnipperd)
  • 1/2 koffielepel komijn
  • 1 eetlepel pindakaas
  • lekkere olijfolie
Wok de ui in de olijfolie en voeg erna de fijne groenten toe. Laat eventjes garen en voeg de noten, de komijn en de pindakaas toe en laat smelten.
Zin in andere veganistische gerechten?
Of suggesties, post dan gerust een reactie.

Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen