genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 8 oktober 2013

Voedselzandlopervoorgerechtje nodig, klaar in 30 minuutjes?

We genieten nog van een zonnig gerechtje in ons bord. De mist voorspelt een prachtige dag, dus een lekkere lunch lacht ons toe.

Voor 4 voorgerechtjes
  • 8 schijfjes aubergine (plakjes van 1/2 cm, 5 min voorgaren)
  • 4 schijfjes tomaat
  • 4 zongedroogde tomaatjes
  • 4 plakjes geitenkaas
  • Provençaalse kruiden
  • 100 ml sojaroom
  • verse rucola 
  • olijfolie 3 cook
Neem een ovenschotel en maak de torentjes.
Op een schijfje aubergine leg je een plakje tomaat, geitenkaas, veel kruiden, paar blaadjes rucola, opnieuw een plakje aubergine en afwerken met een zongedroogd tomaatje. Het geheel besprenkelen met 100 ml sojaroom en beetje olijfolie cook 3.



20 minuutjes in een oven van 200°C en je genieten van dit eenvoudig genot.
Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen