genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

donderdag 31 oktober 2013

Halloweentaartjes, gezond voedselzandloperfeest

Nog net op tijd om Halloween te vieren?
Het is gelukt hoor. Isa maakte van deze pompoen een mooie snoet en ik bakte hartige taartjes.
Het was echt improvisatie van het moment, maar we vlogen erin, joepie, topdag :-)

Voor 16 kleine taartjes gebruikte ik

  • een 300 gr gehakte pompoen
  • 150 ml sojaroom
  • 1 ei
  • 100 gr Parmezaanse kaas, geraspt
  • veel verse kruiden
  • peper en kruidenzout
  • 16 papieren vormpjes
Meng al de ingrediënten, en vul de papiertjes tot 2/3de, erna in de oven en bakken op 200°C gedurende 35 minuten.
Voor je gaat griezelen kan je gerust een voedselzandlopergerechtje verdragen, misschien samen met een slaatje of een stukje havermoutgebak?

Geniet van deze leuke dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen