genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

maandag 30 december 2013

Nieuwjaarsbuffet volgens de voedselzandloper maken?

Het eind van 2013 is in zicht en we gaan er een lekker feestje aan breien...
We gaan voor een voorgerechtje met zalm met avocado misschien?
Dan kunnen we kiezen uit
- rauwe zalm met avocado










- zalm in zoutkorst, gemakkelijk koken onder een jasje van zoutkorst?




- rauwe zalm met zeekraal
- een tartaar met wasabi en pitjes
- een voorafje met gerookte zalm?

http://proevenopzondag.blogspot.be/2013/02/zalmtartaar-dit-moet-je-proberen.html
- Buitenbarbecue met oudejaar? Deze zalm past er perfect in of maak hem klaar in de oven.

Of een klassiek vispannetje?

of het nieuwjaarsgerechtje van 2013?en zelfs de zoet gemarineerde zalm blijft een voltreffer :-)
Een soepje om het nieuwe jaar mee te starten? Of een hartig taartje?


De allerbeste wensen voor 2014!

Veel genieten en Proeven op Zondag, elke dag van de week :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen