genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

maandag 4 januari 2016

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2016? Glutenvrije, suikervrij, zuivelvrij gebak eten?

Eén van mijn voornemens is om meer te bloggen en kijk....blogpost nummer 2 in 2016.
En om meer te experimenteren met gebak zonder bloem, granen...
Ewel, ik heb er één gemaakt het was de max.
Ik vond het receptje op de blog van de gezonde mama, en het was hemels!
Mijn foto is niet super, ik weet het, ik moet aan mijn fotografie werken...
Glutenvrij en zuivelvrij en ik gebruikte kokosbloemsemsuiker, dus is dit ok?
Wat is jouw mening?
  • 2 eieren
  • 250 ml kokosmelk
  • 300 gram amandelmeel
  • 125 gr kokosbloesemsuiker
  • 75 gram (rauwe) cacaopoeder
  • ¼ theelepel baking soda
  • sap van een halve citroen
  • 60 gram gesmolten kokosolie
  • snuifje zout
Alles mengen en bakken op 180 °C gedurende een 50 min.

Zo lekker en zo puur, de max!!

1 opmerking: