genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

maandag 30 september 2013

Knolselder in zoutkorst, veggie op sterrenniveau

 
Zoutkorst heb ik al heel veel gemaakt. Ik verpakte er al zalm in, ook kip, koolrabi en nu was het tijd voor knolselder. En het was een echt succes, doen dus.
De gerechtje is vegetarisch, veganistisch, kortom iedereen kan ervan smullen. Het ideale voorgerecht voor mensen die zweren bij groenten!


Ik gebruikte voor 8 personen
  • 1 grote knolselder
  • 3 kg grof zeezout met kruiden
  • 2 eiwitten
Meng het zout met de eiwitten. Verpak de knolselder in de korst zodat het een mooie cocon is.
1h30 in een oven van 200°C en dan genieten.
Ik serveerde het met paprikacoulis.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen