genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

woensdag 4 september 2013

Voedselzandloper, vegetarisch, veganistisch beleg!

Wat we zelf maken, is natuurlijk veel beter dus...
Ons zelfgebakken voedselzandloperbrood beleggen we niet met zomaar iets. We maken iets super lekkers, gezond en eenvoudig. Wij eten geen brood met de klassieke granen met wel de creaties met havermout.
Voor een paar goeie eters gebruikte ik
  • 200 gr erwtjes
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 100 gr walnoten
  • peper en kruidenzout
Stoof de erwtjes samen met de ui en de geperste look tot ze beetgaar zijn. Laat de noten roosteren in een pan gedurende een paar minuutjes. Mix de erwtjes met de noten en werk af met peper en zout.
Het genieten kan beginnen. Of geniet je liever van andere voedselzandlopertussendoortjes?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen