genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zondag 16 december 2012

Pompoentaartje

Pompoentaartje, eens iets anders!

Merci voor zoveel positieve reacties op mijn blog, zo tof en natuurlijk een reden om extra mijn best te doen en door te doen.


Voor de mensen van de kookles van Markant, nog een pompoentaartje tegoed.
Hadden bezoek gisteren en heb het geserveerd met kalfsfricassee, was super, maar ook met wild een aanrader.
Je hebt een stuk pompoen nodig, 600 gr en dit laat je stoven in een beetje water tot zacht. Dan mixen en kruiden met peper en zout.
Voeg 60 gr bloem toe, één ei, 100 gr gemalen gruyère kaas en roeren tot mooi geheel.
Ofwel in een grote vorm doen en een 40 min bakken of in kleine porties en 20 minuutjes bakken.

Pure smaken, je kan het op voorhand klaarmaken en ook feestelijk.
Ga ervoor, en nog eens mercikes om zoveel mensen aan te moedigen om naar mijn blog te kijken!

1 opmerking: