genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

donderdag 27 december 2012

Veganistisch schoteltje met wasabi en groen

We maken een stoofpotje van pastinaak en champignons en presenteren het met een slaatje.
Wat hebben we nodig?
- een kleine pastinaak
- 250 gr champignons
- bieslook
- pistachenootjes
- wasabi
- sojaroom (125 ml)
- sla
- 1 ui
- 1 teentje look
- 1 koffielepel rode currypasta
- 1/2 kruidenbouillonblokje

We werken vandaag met de restjes, hebben nog een pastinaak over en een bakje champignons. We gaan aan de slag.

Stoof de ui en de knoflook in een pannetje, snij de pastinaak in blokjes en laat 5 minuutjes meestoven. Voeg beetje water toe en half kruidenbouillon blokje en zet onder deksel te pruttelen voor 2 minuten. Voeg de sneetjes champignons toe en laat meegaren zonder deksel. Werk af met een mengeling van 100 ml sojaroom en 1 koffielepel currypasta. Versieren met bieslook en gehakte pistachenootjes.

Serveren met een groene sla met wasabiroom.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen