genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

maandag 3 december 2012

Zoet gemarineerde zalm, een bestseller!

Zoet gemarineerde zalm, een bestseller!

hier deel van een feestbordje van zondag, samen met zalmmuffin, wakamé, snijboontjes en bloemkoolmousse
Een eenvoudig receptje en gegarandeerd succes, eens proberen, het loont de moeite.
Een zalmfilet of zalmhaasje zonder vel, honing, citroen en olijfolie.
Men olijfolie met citroensap en voeg een flinke portie honing toe. Goed mengen en overgiet de zalm ermee.
Zet afgedekt in de frigo en draai af en toe eens om.
Bakken in een hete tefalpan zonder vet en dan smullen.
Ook zeer lekker met sojasaus.


Hier geserveerd met bloemkoolmousse met roquefort, snijboontjes, wakamé en zalmmuffin.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen