genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zondag 17 februari 2013

Parmezaankoekjes, altijd iets in huis als hapje

Je hoort de deurbel, blij dat je bezoek hebt.
Serveer een lekker hapje zonder vlees of  vis.
Rasp parmezaanse kaas, terwijl je de oven laat opwarmen.
Leg op een bakplaat met bakfolie allemaal rondjes met geraspte kaas (zo dun mogelijk, gewoon een homogeen plakje maken).
Bakken gedurende 15 minuten op 200 graden.
Uit de oven halen en laten afkoelen.
Wil je ze nog opvullen met een tapenade, laat de koekjes dan een vormpje krijgen bij het afkoelen.
Dien op met pompoenpasta
 














pompoenchutney

Veel succes!

1 opmerking:

  1. Ben blij dat ik ook eens kan zeggen dat ik dat al eerder gemaakt heb.Wij noemen dat kaas-chips.
    Onder de parmezaanse kaas doe ik nog een beetje paprikapoeder bij en ik bak deze in een tefalpan.
    Daarna laten uitlekken op bakpapier.

    BeantwoordenVerwijderen