genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

maandag 19 augustus 2013

Carpaccio van trostomaat met framboos

Een licht voorgerechtje om de week supergezond te beginnen?
Hapje of voorgerechtje voor 4 personen
  • 16 kleine trostomaatjes
  • 8 frambozen om te dresseren
  • peper uit de molen
  • olijfolie 
  • 8 frambozen fijn mixen met paar druppels witte wijn
  • klein bladige basilicum

Snij de trostomaatjes zo dun mogelijk en leg aan de kant. Mix de frambozen tot een fijne massa en voeg beetje witte wijn toe tot heel lichtjes vloeibaar. Dresseer het bord met een drupje frambozensaus onder de schijfjes tomaat en tussen de tomaatjes een blaadje basilicum. Erna kruiden met peper en besprenkelen met lekkere olijfolie.


Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen