genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

woensdag 28 augustus 2013

Soep van patisson anders opgediend

De voedselzandloper is genieten. Genieten van lekkere soep met veel verse ingrediënten en deze keer komt de soep op een originele manier op de tafel. Ik kreeg een aantal patissons van mijn schoonzus en...
De mooie patissons gingen direct onder het mes.
We sneden een dekseltje eraf en holden hem helemaal uit, maar zorg dat je geen gaatjes hebt hé, of anders...misérie!

Voor 1 opgevulde soeppatisson
  • hetgene je uit de patisson hebt kunnen halen van vruchtvlees
  • 4 verse tomaten
  • 1 courgette
  • kruidenbouillon
  • basilicum
  • 1 rood pepertje

Maak een soepje van al deze ingrediënten (laat 15 minuten koken) erna zeer fijn mixen en het opdienen kan beginnen.
Schep de soep in de uitgeholde patisson en breng zo op de tafel.
Heb je kleine patissons? Dan kan je er zo ééntje per persoon maken.
Smakelijk en genieten doe je ook met het oog hé!
Zin in een ander soepje?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen