genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

donderdag 22 augustus 2013

Voedselzandlopergewijs 'toast' champignons eten

We eten toch zo graag de klassieke gerechtjes, maar dan net iets anders. Geen granen dus ook geen brood bij onze champignons. We vervangen de toasts door lekkere gegrilde courgetteschijfjes en smullen maar.
Voor 4 personen
  • 500 gr champignons in schijfjes
  • 12 dunne plakken van de gele courgette
  • citroen of limoen
  • bieslook
  • sla
  • draai van de molen en grof zeezout

Bak de champignons krokant aan in de olijfolie tot ze mooi gekleurd zijn. Kruiden met peper en zout. Rooster ondertussen de plakken courgette in een grill pan of in de oven.
Monteer het gerechtje en besprenkel met het sap van de citroen. Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen