genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

maandag 12 augustus 2013

Mossels met curry, een streling voor de tong

Mossels, ja het is nu hét moment om die te eten. We maakten al een aantal gerechtjes ermee op de blog maar vandaag zijn ze net iets anders, met curry!
 

Voedselzandlopergewijs genieten, ja dit is elke dag genieten met gezonde producten en lichte gerechten, zoals deze.
Voor 4 personen
  • 4 kilo mossels
  • 4 uien
  • 4 prei
  • 1 groene selder
  • 1 bussel peterselie
  • 100 ml sojaroom
  • 1 glas witte wijn
  • 1 koffielepel curry
  • 1 mespunt pili pili of 2 kleine rode pepertjes
Was de mosselen grondig en doe in een grote pot (of verschillende potjes). Voeg alle andere ingrediënten toe en zet op een hoog vuur. Laat de mossels drie maal opkomen en schudt telkens op.
Geniet ervan!

Wil je nog genieten van andere mosselrecepten?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen