genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

dinsdag 20 november 2012

Oesterzwammen:mijn receptje van de dag

Oesterzwammen met blauwe kaas:


 

Een ovenschoteltje van oesterzwammen met kerstomaatjes en blauwe kaas, zeer eenvoudig en lekker veggie. Na een druk weekend vliegen we weer op de blog. Deze week gaan we voor veggie en we beginnen met een potje in de oven.
Heb zoveel lekkere dingen gegeten deze week, zoveel inspiratie opgedaan, alsof ik er nog geen had hé?
We nemen oesterzwammen en trekken die in stukken. Leg ze in een ovenschotel en leg er kerstomaatjes op, goed kruiden en afwerken met sneetjes blauwe kaas, niet te straf, bij mij vandaag een cambozola. Steek een kwartier in de oven, eerst onder een deksel of een folie, en erna, als de sappen zijn vrijgekomen, laten grillen. Afwerken met bieslook, om duimen en vingers van af te likken.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen