genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

vrijdag 23 november 2012

Pompoentaartje

Pompoentaartje, een echte aanrader.

Dit is het eindresultaat, dank aan de fotograaf!


Oh zo lekker en eenvoudig.
Rasp pompoen, zelfs ik kan het.


Doe een beetje olijfolie in de pan, stoof een ajuin, fruit de pompoen aan en meng een goeie portie fetakaas erdoor. Indien gewenst nog een ei, maar dan even wachten tot het mengsel is afgekoeld. Kruiden met peper en zout. Vul de massa in kleine vormpjes, silicone is gemakkelijk.
De oven is warm op 180 °C en bakken gedurende 20 minuten. Serveren met een salade van oesterzwammen en spinazie met soja. Simpel en zo super!
Smakelijk!
En morgen nu eens iets over de voedselzandloper, want wat is dit nu eigenlijk?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen