genieten van pure keuken

genieten van pure keuken
Lekker zelf experimenteren met gezonde voeding.

zaterdag 6 juli 2013

Chocolademousse, voedselzandlopergewijs snoepen in de zomer

Graag een toetje eten maar niet veel tijd en vooral niet te zwaar?
We maakten op de blog als ééns een chocomousse, het lijkt erop maar het is toch net iets anders, doen dus!
We gebruiken
  • 220 gr zwarte chocolade (minstens 70%)
  • sap van 2 appelsienen
  • zeste van 2 appelsienen
  • 50 gr sojaroom light
  • 300 gr sojaroom, opklopbaar
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eieren
Smelt de chocolade, samen met de light room. Voeg het appelsiensap, de zeste en de honing toe. Klop de eitjes los en meng er bij. Klop de room half stijf op en spatel er zachtjes bij. Schep in glaasjes en doe er nog het restje appelsienzeste bij.
Smakelijk en geniet van een moesje in het zonnetje!
Of prefereer je een ander dessertje? Of een toetje met lekkere zwarte chocolade?




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen